Bedrijfsaankleding

Niets is zo belangrijk als een goede eerste indruk. Bij een goede eerste indruk komt bedrijfsaankleding om de hoek kijken. Een mooi aangekleed bedrijfspand geeft klanten en personeel het gevoel welkom te zijn. Bloemen en planten op de werkvloer dragen bij aan een positievere werksfeer en een lager ziekteverzuim, dit blijkt uit onderzoek van de Universiteit Wageningen. Bij bedrijfsaankleding met bloemen is het belangrijk dat jouw bedrijfsidentiteit tot uiting komt. Om hiervoor te zorgen voeren wij een gesprek op locatie en worden de mogelijke creaties uitgewerkt.

Beursaankleding 

Je bedrijf promoten op een beurs doe je natuurlijk met een goed product of dienst en een goede aankleding van je stand. Mooie beursaankleding zorgt ervoor dat jouw product nog beter naar voren komt. Welgeschikt regelt de beursaankleding voor jou. Zo kun jij je optimaal focussen op het presenteren van jouw product of dienst. 

Bloemen en planten op kantoor

Planten op het kantoor, waarom niet? Wij kunnen met regelmaat verse bloemen en planten aan jouw bedrijf leveren. Geen tijd voor het onderhoud van verse bloemen? Kies dan voor een bloemen abonnement en of zijde bloemen en planten. Wij maakt vaak gebruik van zijden bloemen. Deze bloemen worden verwerkt in bijpassende ondergronden naar keuze. Op deze manier krijgt het een natuurlijke uitstraling. Het is mogelijk de zijden bloemen of planten te kopen of te huren. Om voor een variërende uitstraling te zorgen, kunnen wij de bloemen ook omwisselen bijvoorbeeld meelopend met de seizoenen. 

En de rest natuurlijk ook

Een jubileum of opening? Wij regelen een passende omlijsting met bloemen. Bij Welgeschikt zorgen wij voor kwaliteitsproducten. Naast bedrijfsaankleding verzorgen wij ook andere bloemwensen voor bijvoorbeeld verjaardagen van werknemers. Wij zorgen dat ze op hun speciale dag een mooi boeket krijgen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.