Bruidsarrangementen

Wauw, je gaat trouwen! Nu is het tijd om verder te lezen op onze bruidspagina. Maar voor het échte persoonlijke advies, kom gerust langs. Voor ieder bruidspaar horen de bloemen uniek te zijn. Een boek met voorbeelden van bruidsarrangementen hebben wij daarom niet. Dit omdat wij het belangrijk vinden om iets samen te stellen wat echt bij jullie past!

Foto: @degrotedag

Het is de mooiste dag van je leven. Alles staat in het teken van jullie samen. De liefde wordt bezegeld, het ‘ja-woord’ er eindelijk uit. Jullie zijn op je allermooist. En bloemen? Die maken het af. Dat moet perfect zijn. Laat het over aan ons, de bloemisten van Welgeschikt. Wij zorgen dat het plaatje compleet is met hét bruidsboeket waarin jullie liefdesgevoel terugkomt. De aankleding die jullie trouwdag tot een sprookje maakt.

 

Foto: @degrotedag

 

Ook is het een prachtige aanvulling om op jullie trouw locatie een mooi boeket, bloemstuk of andere decoratie neer te zetten. Hiermee is het plaatje echt compleet. Je kunt denken aan een mooi boeket om neer te zetten bij het gastenboek. Of op de tafels een subtiel vaasje, met dezelfde bloemen als in het bruidsboeket. Een groot boeket in dezelfde stijl voor op de bar kan natuurlijk ook.

Foto: @degrotedag

Een bruidsboeket kun je helemaal naar wens laten samenstellen. Er is van alles mogelijk. Maar om een idee te krijgen is het vaak handig om eerst te kijken wat je mooi vindt. Wanneer je houdt van pasteltinten, dan kunnen daarop de bloemen gekozen worden. Vervolgens kun je kijken welke stijl of vorm van een bruidsboeket jullie voorkeur heeft. Er zijn namelijk ook verschillende vormen.

Foto: @degrotedag

Kijk bijvoorbeeld naar Harmen & Nienke: Ruim op tijd hebben ze een afspraak gemaakt in onze winkel. Vervolgens hebben we alle wensen doorgenomen en de juiste bloemen uitgekozen. Door de precieze samenstelling, de mooie afwerking en het afleveren op locatie heeft dit ook bijgedragen aan de mooiste dag van hun leven.

Ben je ook nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bruiloft? Bel of kom langs om een afspraak te maken, en we zorgen er samen dat dit de dag helemaal compleet maakt!