Uitvaart

Voor veel mensen is het nadenken over een uitvaart niet vanzelfsprekend. In onze uitvaartwinkel willen wij dat graag doorbreken. Het geeft rust om te weten dat bepaalde zaken geregeld zijn, als iemand komt te overlijden. Nu staan nabestaanden vaak voor verrassingen en heeft men geen idee wat te doen. Graag helpen wij u om de keuzes te maken die bij u passen en deze vast te leggen.
Niet alles is uiteraard voor te bereiden, sommige zaken hangen van de omstandigheden waarin het overlijden plaatsvindt. Uiteraard houden we hier rekening mee. U kunt eens bij ons binnenstappen, maar u kunt ook een afspraak maken om hier met elkaar over te praten. Zo nodig kunnen wij u adviseren en begeleiden om tot iets te komen wat bij u past.

Wilt u al onze uitvaart producten bekijken? ga dan naar: https://www.uitvaartwelgeschikt.nl/

Uitvaartwinkel

In onze uitvaartwinkel kunt u onder andere rouwkisten, rouwbloemen, gedenkobjecten, as-sieraden, urnen en boeken vinden. Daarnaast bieden wij nog veel meer zaken die met een uitvaart te maken hebben. Wanneer u bij ons een mooie urn heeft gevonden, dan zorgen wij zonder extra kosten dat de as in de urn geplaatst wordt. Heeft u elders een urn gekocht, dan vragen wij hiervoor een kleine vergoeding.

Doe-het-zelf uitvaart

Een doe-het-zelf uitvaart, een nieuw concept met transparante prijzen. Tegenwoordig onderzoeken nabestaanden steeds vaker de mogelijkheid om zelf zaken te regelen. Wij kunnen u helpen hierin de juiste keuzes te maken. Natuurlijk is er veel mogelijk, maar soms heeft u toch wat hulp en begeleiding nodig. Denk dan bijvoorbeeld aan een laatste verzorging, het opbaren, of een koeling. U kunt onze diensten afnemen op een wijze die bij u past.